WOWOWOWOWOWOW

Australië zit al jaren diep in mijn hart. Samen met Thomas reisden we maandenlang door dit paradijselijke land, toen we begin 20 waren. De helft van ons leven geleden. We kochten een oud busje, noemden het Rocky (want de vorm en kleur van The Rock in Uluru), naaiden gordijntjes, pimpen de boel een beetje en ontdekten het hele land met dat ouwe barrel. Man, man… wat een land. Zo mooi. En toen kwam ik op Instagram de caravan van Our Emerald Life tegen. Een beauty van een caravan die in de staat Victoria staat. Volg ze en geniet van het prachtige in- en exterieur van hun waanzinnige caravan.

Een kleiner zitje meteen om de hoek… maar eerst even gluren naar de andere kant. WOW, wat een sfeer.

En via handige kastruimte naar het kleinere zitje

  

Het kleinere zitje omgetoverd tot bed

Het keukentje