Op Eurotour met de caravan

Twee jaar geleden ontstond bij Frank en Laura het idee om met hun kinderen Mateo en Noah een lange reis te maken. Alle opties passeerden de revue, maar het werd uiteindelijk een trip van drie maanden door Europa met een caravan. Na veel wikken en wegen werd het het Beyerland 510TK. Lekker ruim en een top indeling. Samen sloopten ze alles eruit en werd de caravan in de prachtige kleur jade met wit geschilderd, de badkamer werd aangepakt, de keuken idem dito. De caravan is echt hun trots geworden. En terecht.

Op dit moment zijn ze volop bezig met hun roadtrip. Ze begonnen in Slovenie, toen naar Kroatie en Montenegro. Ze namen de boot naar Bari en ze zitten nu in Puglia. Inmiddels zijn ze nu bijna op de helft van onze Eurotrip en slapen ze heerlijk in hun paleisje en zijn ze wat tenenkrommende situaties rijker zoals per ongeluk een absoluut niet voor caravan geschikte bergpas pakken, een doodlopende stijle weg inslaan, een parkeergarage voor alleen auto’s inrijden, smalle weggetjes door pittoreske dorpjes en een iets te grote caravan… Maar ach, als je dan eenmaal weer staat op de plekjes die Frank en Laura uitzochten… dan neem je het allemaal voor lief.

Je kunt Frank en Laura volgen op Caravamily

Het doorkijkje naar de stapelbedden van de kinderen en de extra zit.

Het kleine zitje

Het stapelbed

Het keukentje en het grote bed

De badkamer

Zo sta je op de allermooiste plaatsjes