Klus results

Afgelopen voorjaar (2019) heeft Caravanity voor het eerst 3 klusweekenden georganiseerd. Wat was het ieder weekend weer een feest om met zulke enthousiaste mensen te mogen klussen. Uit het hele land kwamen deelnemers met hun reispaleis. De een begon helemaal bij nul, de ander had al wat gepimpt, weer een ander hoefde alleen nog wat puntjes op de ‘i’ te zetten. Tips, advies, materialen en hulp waren binnen handbereik en zo konden er in deze weekenden flink wat ‘meters’ worden gemaakt.

In 1 weekend krijg je niet je gehele pimpklus klaar, dat was ook niet de insteek. Maar velen kregen door het klusweekend zo’n enorme ‘pimpboost’ en zijn thuis lekker verder gegaan.
Regelmatig kreeg ik foto’s te zien van trotse klussers. Zo geweldig om te zien en te lezen hoeveel plezier er wordt beleeft aan het pimpen.
De komende tijd ga ik enkele eindresultaten met je delen, want man oh man wat zijn ze gaaf geworden!

De eerste reeks foto’s zijn van Knut en Lisa. Zij waren de allereerste deelnemers van het Klusweekend in April. Een fris weekend met alle weersomstandigheden. Hun Eriba was al ietwat verbouwd voordat ze in Epe kwamen. In een weekend hebben ze de volledige binnenkant geschilderd. En daarna is er nog hard doorgeklust. In de zomer van 2019 hebben ze een geweldige vakantie in Frankrijk gehad. Dat kan ook niet anders 🙂 met zo’n beauty;