Klusweekend results 2

Karin en Alex hebben vorig jaar maar liefst twee weekenden deelgenomen aan het Caravanity Klusweekend. Zij zijn gelukkige eigenaren van dit prachtige ‘erfstuk’; een Eriba Touring. En aangezien de kids niet meer mee zullen gaan op vakantie, besloten Alex en Karin dat dit hun droomplekje moest worden, maar dan wel helemaal ‘all the way’.

Strak in de lak

In het eerste klusweekend hebben ze samen de hele binnenkant aangepakt. Alles werd strak in de lak gezet. Weg met het bruin. Ook alle handgreepjes kregen een make-over. Met een goede multiprimer in spuitbus kun je deze ook voorzien van je gewenste kleur. De wanden bleven nog origineel. Misschien komt die klus later.

Puntjes op de i

Thuis gekomen hebben Alex en Karin niet stilgezeten. De vloer kreeg een nieuwe look. De prachtige gordijntjes werden opgehangen. Kijk eens hoe mooi het allemaal matcht bij de bestaande okergele kussens! In het tweede klusweekend was het tijd voor de buitenkant. Gelukkig was het perfect weer om de buitenkant te schilderen. Het ontvetten was nog een hele klus, want de buitenkant van een Eriba is niet glad, maar heeft een bijzondere structuur. Ook het goed afplakken was ook even zoeken naar de beste tape. Maar toen kon het leukste werk beginnen.

Twee keer is er een laag multiprimer aangebracht en in totaal is de caravan twee keer afgelakt. Het ideale was dat de caravan nog even kon blijven staan onder een grote partytent en droog mee de weg op kon.

Wat een beauty is het geworden! En wat was het leuk om afgelopen zomer de eerste foto’s te ontvangen van Alex en Karin van hun eerste vakantie sinds lange tijd weer samen!

Ik hoop dat jullie nog heel veel geweldige tripjes gaan maken met jullie pracht Eriba. En wat was het ontzettend gezellig dat jullie zelfs twee weekenden hebben deelgenomen aan het Caravanity Klusweekend.

Wil jij ook graag komend jaar deelnemen aan een van de klusweekenden? In April, Mei en Juni zijn er mogelijkheden. En wie weet wordt jouw caravan ook helemaal naar wens.

Karin in Actie. De gele deur wordt met multiprimer helemaal opgefrist.
Ideaal dat de Eriba onder een grote partytent kan staan.
Goed ontvet en afgeplakt. Klaar voor een kleurtje…
De multiprimer zit er op 🙂
Alex in actie om alle kastjes te demonteren. Dat was een flinke uitdaging met alle pianoscharnieren.