Happy Triton

Deze gepimpte Eriba Triton hoefde maar aan één eis te voldoen: dat Ingrid en Evert er net zo blij van worden als van de vrolijke Eriba Pan waar ze al heel wat jaartjes mee gekampeerd hebben. Dat is gelukt, toch?

Met een tent, een vouwwagen en een caravan hebben Ingrid en Evert er al een hele ‘kampeercarrière’ op zitten. Samen met hun twee dochters een hoop mooie plekken in Europa; vooral Frankrijk werd veel bezocht, maar ook Tsjechië, Slovenië, Engeland, Kroatië en Italië. Ondertussen kamperen ze nog maar met zijn tweetjes, en heeft de Eriba Pan na 13 jaar trouwe dienst plaats gemaakt voor een iets ruimere, gepimpte Eriba Triton. Zo kunnen ze op frisse zomeravonden binnen zitten én kan de dwergteckel mee. Gezellig!

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

Met gebrek aan ruimte thuis, mocht de Eriba eventjes op de oprit bij familie staan. Dat zorgde voor een strakke planning, dus binnen no-time werden de kastjes geschilderd, de banken opnieuw gestoffeerd, en een mooi vloertje van Funky Friday gelegd. Met de tips uit deze blogpost durfde Ingrid het zelfs aan de vinyl wanden met witte krijtverf en wax te behandelen. Ook aan wat functionele dingetjes werd er gedacht: er kwamen extra stekkerdozen en de porta potti werd handig weggewerkt. Ten slotte kwam er zelfs een ingebouwde bench voor de teckel. Zo heeft écht iedereen zijn eigen bedje in deze caravan!

PROEFKAMPEREN

“De corona lockdown begon nét toen de eerst klets St. Marc ontvetter door de caravan ging”, vertelt Ingrid. “Meer dan een weekje proefkamperen in Duitsland heeft er helaas nog niet in gezeten. Maar we hopen er eind september mee door Europa te kunnen reizen. Dan mag onze mooie Triton eindelijk mee op stap!”

Check hieronder de vrolijke Eriba Triton van Ingrid en Evert – spot jij de weggewerkte bench voor de teckel?