Jantje de Münsterland

Hoewel Fleur en Niels zichzelf niet echt klusfans zouden willen noemen, hebben ze veel plezier beleefd aan het pimpen van deze Münsterland. En trots dat ze zijn op het resultaat! “Onze vrienden geloofden na het pimpen niet dat dit dezelfde caravan was als daarvoor. Ze dachten dat we stiekem een nieuwe hadden gekocht!”

Net als de meeste Caravanity fans kwamen ook Fleur (37), Niels (39) en hun twee zoontjes na een tentvakantie tot de conclusie dat iets meer comfort op vakantie wel fijn zou zijn. Ze gingen op zoek naar een caravan en de keuze viel al snel op deze Münsterland uit 1978, die er nog heel goed uitzag voor zijn leeftijd. Nadat de schoonvader van Fleur even had gecheckt of ‘ie technisch ook nog in orde was, mocht hij mee naar huis.

NAAICURSUS

Het pimpen begon bij het schilderen en het vervangen van de vloer. Voor het schilderklusje koos Fleur (op aanraden van Caravanity) voor verf van goede kwaliteit, een keuze waar ze achteraf heel blij mee is. De vinylvloer komt van Kwantum, en werd gecombineerd met een tof veertjesbehang. De kussens werden samen met een creatieve vriendin opnieuw bekleed, en voor het naaien van nieuwe gordijntjes deed Fleur zelfs een naaicursus.

JANTJE

Inmiddels zijn de familie en hun Münsterland Jantje, vernoemd naar de vader van Fleur, alweer terug van hun eerste trip. “Super gezellig was dat”, zegt Fleur. “Ik zou wel de hele dag binnen kunnen zitten, wat een sfeer!”

Hoewel de eerste vakantie super geslaagd was, kriebelt het toch om weer opnieuw te beginnen met pimpen. “We hebben zoveel geleerd van deze klus, en ik heb nog zoveel ideeën – ik zou zo weer opnieuw kunnen beginnen met een project. Wie weet hebben we volgend jaar dus weer een caravan om trots op te zijn!”

Check hieronder de vrolijke caravan van Fleur en Niels!