Boho Buitengeluk

Dat caravans pimpen naar meer smaakt, dat wisten we al. Niets ten nadele van alle eerste projecten hoor, maar soms wil je gewoon groter, kleiner, kleurrijker, rustiger of gewoon helemaal anders. Dan kun je twee dingen doen: je mooie caravannetje opnieuw onder handen nemen of… gewoon een nieuwe kopen!

Deze keer Natascha en Edwin, bij ons al bekend van deze gezellige gepimpte caravan. Nu de kinderen niet meer meegaan op vakantie werd het volgens hen wel weer eens tijd voor een nieuw project. Minder kastruimte, meer plaats voor een comfortabel bed. De caravan werd binnen no-time verkocht en maakte plaats voor een TEC 470. Tijd om weer aan de slag te gaan!

OP ZOEK OP DE SOUK

Hoewel de vorige eigenaren er heel zuinig op geweest waren, sloopten Edwin en Natascha gelijk het wc’tje eruit. Een goede keuze, want moet je eens kijken wat daarvoor in de plaats is gekomen: een prachtige toiletruimte die zo uit een luxe hotel lijkt te komen! Daarnaast kreeg de caravan ook een nieuw kleurtje én een mooie, nieuwe vloer die perfect in het totaalplaatje en bohemian stijl.

Andere toffe details zijn de tafel en keukenblok, gemaakt van oude kaasplanken. Waar Natascha het meest trots op is? “Het lampje boven de tafel. Dat zag ik ooit in een woonblad – samen met mijn dochter ben ik in Marrakech alle souks afgegaan, totdat ik precies dát lampenkapje had gevonden. Het zeeppompje, de tassenhaak en het mandje op het toilet komen daar ook vandaan.”

DAT SMAAKT NAAR MEER

Als je naar de foto’s kijkt, dan kun je wel stellen dat project nummer twee ook weer hartstikke geslaagd is. En dan nu heerlijk tijd om te genieten? Natascha: “Zitten we laatst lekker met een wijntje voor de caravan, zegt mijn man ineens: ‘we zouden de caravan ook weer kunnen verkopen?’ Ehh…”