Hip Tandenpoetsen

Steeds vaker zien we caravans voorbij komen met een prachtig gepimpte badkamer als verborgen pareltje. Zo ook in de gepimpte Knaus Eifelland van Paula. Best jammer dat ‘ie achter een gesloten deur zit, maar gelukkig ziet de rest van de caravan er ook prachtig uit.

Na jaren in een iets kleinere Knaus Eifelland gekampeerd te hebben, werd het tijd voor een grotere. Na lang gezocht te hebben vond de familie een exemplaar geschikt voor 6 personen. Hoewel er niet veel mis was met de binnenkant, wilden ze er tóch een eigen draai aan geven. Dus gingen ze aan de slag – met een strakke deadline van 2 weken waren ze soms wel van half 7 ‘s ochtends tot 1 uur ‘s nachts bezig. Ga er maar aan staan!

EEN LANGE KLUSLIJST

In die twee weken hebben ze aardig wat klussen aangepakt. De caravan is twee keer in de grondverf gezet en twee keer afgelakt. Er kwam een nieuwe vloer, bergruimte onder het bed, en Paula naaide zelf alle gordijntjes en bekleding op maat.

Een leuk detail is het keukenblad – die komt gewoon van IKEA. De rest van het blad is helemaal opgebruikt als tafelblad, plankjes boven het zitje en plankjes onder de wastafel. Mooie oplossing, want zo verspil je niets en heb je alles in één en dezelfde stijl.

LUXE BADKAMER

Als je niet beter zou weten, zou je denken dat het badkamertje écht betegeld is. Maar dit zijn gewoon plaktegels. En die mooie wasbak? Gewoon een kaarsenschaal van de Action. Zo simpel kan het zijn. In combinatie het mooie behang een prachtig geheel.

Uiteindelijk is het de familie gelukt om de caravan binnen twee weken af te krijgen. Helaas zat een vakantie er in deze tijd nog niet in maar hey: met zo’n mooie caravan is dat het wachten wel even waard!