Een buitenkansje

Met een zorgboerderij net buiten Haaksbergen, is het buitenleven Judith en haar gezin niet vreemd. Tussen de koeien, kippen en konijnen begeleiden ze voor Buitenkans Haaksbergen doordeweeks (jong)volwassenen met verschillende zorgvragen. Mooi werk dat helaas ook een tijdje stil kwam te liggen door de lockdown. Balen, maar gelukkig kwam daar deze mooie Eriba voor in de plaats, die zorgde voor wat positieve afleiding.

Dat er een caravan moest komen, dat wist Judith wel. Het gezin had alleen wel een paar eisen bij de zoektocht naar hun perfecte caravan. Zo moest ‘ie niet te groot zijn zodat er makkelijk mee gereden kon worden. Het liefst twee zitjes, zodat een verbouwd kon worden naar een vast bed. En dat allemaal met een beetje een retro uitstraling. Bij het vinden van deze Eriba hoefden ze niet meer verder te zoeken: deze heeft het allemaal!

CHILL PLEKKIE

Voor de aankleding heeft Judith online veel inspiratie opgedaan via Pinterest en Caravanity. Haar vriendin hielp haar bij de gordijntjes, verder heeft ze zelf de lampjes vervangen, vinyl gelegd, krijtverf aangebracht en greepjes vervangen. Een hoop van de leuke spulletjes die je op de foto’s ziet komen van Zoedt. Als puntje op de i werd de caravandeur voorzien van de tekst ‘Chill Plekkie’. Heel toepasselijk!

HANDIGE ZONEN

Zoals je kunt zien is er aan de buitenkant ook het een en ander gebeurd. Het hefdakdoek moest vervangen worden en dat bleek nogal een zoektocht, want bij dit type is het bijna onmogelijk om dit zelf te doen. Gelukkig vonden ze iemand die dit mooi voor ze heeft kunnen opknappen. Daarnaast is Judith gezegend met twee hele handige zonen: de één zorgde voor wat verstevigend laswerk aan de onderkant, de ander poetste de buitenkant op en spoot er een strakke kleur op. Zo is de Eriba bijna weer als nieuw.

KAMPEREN OP DE BOERDERIJ

Met Hemelvaart stond de eerste kampeertrip op de planning. Dat deden ze gewoon in Haaksbergen op de camping; het voederen van alle dieren op de zorgboerderij ging gewoon door. Voor de zomer staat er overigens wel een weekje weg gepland, hoor. Want deze mooie Eriba moet natuurlijk met trots aan de buitenwereld getoond worden!