Fair met flair

Je reispaleisje is klaar. Tijd voor de styling om van je caravan of camper helemaal je eigen stekkie te maken. Een extra prettig idee als je tijdens je vakantie je niet hoeft af te vragen of je stylingspullen wel verantwoord gemaakt zijn.

Maame Tumi heeft eigenzinnig mooie producten, handgemaakt door vrouwen in Ghana, die een ruim bovengemiddeld loon verdienen. Van ieder product worden er maar maximaal 12 gemaakt. Dus wil je echt wat speciaals, dan moet je zeker een kijkje nemen.

Maame Tumi heeft voor jou een aantal perfecte pimpproducten verzameld. Natuurlijk denk je na over wat er allemaal mee kan op reis en moet je daarbij soms keuzes maken, maar het is ook belangrijk om van je caravan een fijn plekje te maken. Het is immers je thuis voor de komende dagen, weken of misschien wel maanden. Maak van jouw camper of caravan een gezellig, kleurrijk en vrolijk thuis met deze eenvoudige tips.

Maak van elke dag een feestje.

Ook onderweg is er altijd een reden voor een feestje. Of het nu een verjaardag is of gewoon zomaar; de slingers ophangen doe je zelf 😉. Decoreer je caravan of voortent bijvoorbeeld met deze vrolijke stoffen slingers. Niet alleen super vrolijk door de telkens andere kleurige stof, maar ook erg duurzaam. Bye bye plastic vlaggetjes!

Persoonlijke (groene) touch

Maak je stulpje persoonlijk door het toevoegen van foto’s, souvenirtjes en andere persoonlijke spulletjes. Ook het neerzetten van planten in een kleurige plantenzak is een makkelijke en – dankzij hun vermogen om zuurstof te produceren – gezonde manier om de natuur naar binnen te halen en een huiselijk gevoel te geven.

Masterchef op wielen

Een kampeertafel is natuurlijk niet heel fancy, maar mooie katoenen servetten en een leuk kaarsje kunnen net dat kleine beetje extra geven. Laat die masterchef maaltijden maar komen!

Opgeruimd staat netjes

Hoe kleiner de ruimte, hoe meer rotzooi. Zorg ervoor dat alles een vaste plek heeft en er geen losse spulletjes door je caravan slingeren. Hoe handig is het dan dat je de eerdergenoemde plantenzakken multifunctioneel kunt inzetten? Gebruik ze als opvouwbare stoffen mandjes om je spullen te organiseren. De ideale manier om je sokken, make-up of speelgoed te verzamelen!

Kies voor kleur

Kleurige accessoires zorgen meteen voor vrolijkheid en een vakantiegevoel. Gooi wat gezellige kussentjes op de bank of op het picknickkleed om te zorgen voor een comfortabel en fijn sfeertje.

Check https://www.maametumi.com/ voor meer inspiratie voor een kleurrijke en duurzame inrichting voor je reispaleisje. Dit mooie merk zorgt niet alleen voor een thuis op wielen, maar ook voor zelfstandigheid voor vrouwen in Ghana. Alle producten zijn handgemaakt en dus super uniek!

https://www.instagram.com/maametumi/

https://www.facebook.com/maametumi/