3x reispaleis te huur bij Camptoo

Aan inspiratie geen gebrek hier op Caravanity. Iedereen die ons blog bezoekt krijg vanzelf kampeerkriebels, en misschien wel zin om zelf aan het pimpen te slaan. Maar een eigen camper of caravan opknappen is niet voor iedereen weggelegd. En misschien weet je nog niet helemaal zeker of kamperen wel écht iets voor jou is. Misschien is huren dan de oplossing voor jou. Wij zochten alvast drie pareltjes voor je uit, allemaal te huur via Camptoo.

Op Camptoo vind je caravans, campers en busjes in alle soorten en maten. Van grote witte tanks die van alle gemakken voorzien zijn tot kleine schattige oldtimers die vooral veel bekijks trekken. We spraken drie pimpers die hun ‘pride and joy’ te huur aanbieden.

VAN DU VIS

Deze toffe Opel camperbus zou eerst Van du Vin heten – vernoemd naar de vele dozen wijn die de bus vanuit zijn bestemmingen terug naar Nederland zou vervoeren. Maar uiteindelijk werd het vis, verwijzend naar het kekke behangetje aan de binnenkant. De bus was nog ‘leeg’ toen Anne en Martijn hem kochten, wat betekent dat ze het hele interieur zelf hebben opgebouwd. Zo kwam er bijvoorbeeld een ruim uitgeruste keuken, een gezellige zithoek die je ‘s avonds kunt omtoveren tot ruim bed, en flink wat kastruimte. De witte en zachte kleuren combineren mooi met de houten details, en het vrolijke vissenbehang past perfect bij elke zonnige kustplaats.

Van du Vis huren? Dat kan via deze link.

TRIPBUDDY

Tripbuddy is een authentieke Roller Team caravan die een complete makeover heeft gekregen. Eigenaresse Magdalena koos voor een mooie houten binnenkant, die een warm en knus gevoel geeft. Er zit een luxe, zelfgebouwd bed in waar je makkelijk met twee personen kunt chillen en slapen. Ook het open keukentje is helemaal van hout gemaakt. De buitenkant heeft een ongebruikelijke kleur zwart, maar dat past juist heel mooi bij het robuuste stijltje van de caravan. Een allemansvriend die je met een gerust hart mee op vakantie kunt nemen.

Tripbuddy is via deze link te huur.

KNUSSE CHATEAU

Voor slechts €700 heeft Marieke en haar man Erik dit schatje overgenomen van een ouder stel. Hij paste precies binnen haar criteria: niet te groot, en met een ‘rond’ deurtje. Deze Chateau voldeed prima, dus pakten ze hem met veel enthousiasme aan. Je verwacht het niet voor die prijs, maar technisch was hij nog super in orde, dus hebben ze hem alleen een ‘face-lift’ gegeven.

Na het pimpen gingen ze er enthousiast mee op vakantie. Totdat de kids niet meer naast elkaar in bed pasten… Tijd voor een groter model! Omdat ze geen afscheid konden nemen van deze mooie caravan, besloten ze hem te houden en te verhuren via Camptoo. Zo hoeven ze er geen afscheid van te nemen en kunnen ze andere kampeerliefhebbers ook een plezier doen.

Deze Chateau is te huur via deze link.