Throwback Caravanity Event

In april vierden we een mooi feestje: het allereerst Caravanity Event, ter ere van ons 10-jarig bestaan! Ondanks het weer werd het toch nog een prachtige dag – die regenbuien waren meteen een goed excuus om lekker te schuilen onder de gezellige luifels en uitgebreid binnen te gluren.

Er was namelijk genoeg te zien! Maar ook te proeven, te drinken en te shoppen. Er stonden ruim 50 caravans en campers op het event, de een nog mooier dan de ander. Alle reispaleisjes stonden verdeeld over de veldjes Stoer, Zoet, Happy Camper, Klein Maar Fijn, Naturel en Retro werden – allemaal even goed vertegenwoordigd. En we hadden écht Nederlands kampeerweer: regenbuien, met tussendoor een paar fijne zonnestraaltjes.

Naast caravans gluren waren er ook genoeg andere dingen te doen. Luisteren naar de verhalen van No Madness in My Bus en Buitengeluk bijvoorbeeld, of een workshop doen bij Bij Mart of een lekkere wafel scoren bij het Wafelmeisje. Om vervolgens de dag af te sluiten met de meest chaotische campingbingo in de kampeergeschiedenis, verzorgd door DJ Douwe.

Heb je het event gemist, of wil je nog even nagenieten? Marijn de Wijs maakte deze prachtige plaatjes. Enjoy, enne… wie weet tot de volgende editie van het Caravanity Event? 😉