7x Caravan Huren: La Gitana

Kamperen aan de Costa Brava is hartstikke leuk (Sharon kan het beamen want die is net terug), maar je moet maar net zin hebben in die lange rit langs de Route de Soleil. Daar hebben Mabel en Edwin van La Gitana iets op bedacht; zij plaatsen namelijk op aanvraag een van hun zeven gepimpte caravans in de regio L’Estartit. Zo’n ontzettende mooie caravans, die moesten we even met jullie delen.

Geen gesleur, geen gezeur. Zo luidt het motto van La Gitana, wat Spaans is voor de zigeunerin. Vorig jaar nam het stel een aantal gepimpte caravans over die ze nog een beetje naar eigen smaak hebben aangepast. Het idee: deze caravans een onderkomen geven in Spanje zodat ze vanuit een stalling op een camping naar keuze geplaatst kunnen worden en daar verhuurd worden. Zo hoef je als kampeerder dus geen caravan achter je auto te hangen (of zelfs gewoon met het vliegtuig gaan), maar kun je tóch lekker kamperen aan de Spaanse kust.

Huren via La Gitana

Hieronder een paar foto’s om bij weg te dromen. Zie jij je al in een van deze cuties in Spanje kamperen? Check dan www.lagitana.eu voor meer info. Alle caravans hebben hun eigen naam dus je kunt ze gemakkelijk terugvinden op de website. De omgeving L’Estartit is overigens ook een toffe aanrader – Sharon zat afgelopen zomer met de Dethleffs in de buurt op de camping in Pals en dat is erg goed bevallen!

Django

Koko

Lela

Lewi

Myrna

Rafi

Soof