Van gruwel tot beauty

En we hebben weer een leuke camper om te showen! De learnings die ik trek als ik deze prachtige, maar arbeidsintensieve metamorfose, camper zie zijn:

* Ook al is je camper of caravan nog zo lelijk en ultiem ranzig, als de camper of caravan prima door de keuring komt, kijk dan door de troep en al het bruin heen en zie de mogelijkheden. Dat is makkelijk gezegd, ik weet het, maar zie hieronder voor het levende bewijs van de mogelijkheden.

* De eigenaren van deze camper hebben hun huis op wielen helemaal eigen gemaakt, door te kiezen voor kleurstellingen die zij mooi vinden. Heb lef en volg je gevoel, dan is jouw caravan of camper in no time helemaal eigen.

De camper in volle glorie…

   

Van bank waar je niet eens durft te zitten, tot een leuke zithoek

 

De slaapcabine boven de (bij)rijder ziet er heel uitnodigend uit.

   

De zithoek achterin de camper…

   

De transformatie van de keuken…

En nog een leuk detail: persoonlijke foto’s…

Bron