Hotel op wielen

Zo verknocht aan het slapen in je caravan, dat je nooit anders meer wilt? In Kaapstad en Berlijn komen ze aan je wensen tegemoet.

De eerste vind je dus in Zuid-Afrika (Kaapstad). Het unieke hieraan is dat de prachtige Aistreamers BOVENOP het hotel geplaatst zijn. Dus: beneden is het gewone hotel en boven, op het dakterras, staan de Airstreamers. Elke caravan heeft een eigen thema. Waan jezelf in de fifties, een bordeel of bijvoorbeeld op een Engels landgoed. En dat alles mét hotel service!

De ander zit in Duitsland. De caravans zijn prachtige slaapkamertjes geworden, waar je romantisch in kunt vertoeven. Persoonlijk vind ik het wel een minpuntje dat ze binnen staan. Want die frisse lucht is juist de grootste bonus van het kamperen…

Zo doen ze dat in Zuid-Afrika:

Bron

En zo in Duitsland:

Bron