5x slim en mooi opbergen in je caravan

We kennen het allemaal wel – alles mooi gestyled, ligt er overal troep. Je houdt het niet tegen – waar geleefd wordt zijn nu eenmaal spullen. Zeker in een kleinere ruimte zoals een caravan of camper. Gelukkig is ook daar iets op te vinden, want ook met de juiste opbergers kun je je caravan mooi stylen! Alle producten hieronder zijn verkrijgbaar in onze shop.

Verborgen toilet

Jullie sturen ons altijd enorm mooie foto’s op van jullie creaties. Maar soms kom je zo’n ontzettende ingenieuze dingen tegen. Zo heeft Frederike de Porta Potti in haar Chateau verstopt in een lade, en die mooi afgewerkt met een webbing paneeltje.

Misschien heb je niet perse een toilet dat je weg wilt werken maar wel een ander ‘lelijk’ object dat anders ook hartstikke in de weg staat zoals een mobiele airco of de skottelbraai. Door je kasten (opnieuw) slim in te delen kun je zo’n zaken op een creatieve manier wegwerken.

Mand!

Tja, je hoeft er niet veel woorden aan vuil te maken ;). Een mand (of meerdere) is echt een ontzettend handig item om snel spullen in te verzamelen die je nergens anders kwijt kunt. Denk aan wasgoed, maar vooral ook speelgoed, zwembandjes of kussentjes. Heb je nog zo’n loze donkere plek onder je caravanbed? Die vul je dus hartstikke leuk op met een paar mooie manden. Staat ook leuk onder de luifel als je je caravan een beetje in Ibiza of Boho stijl hebt aangekleed. En heb je ze even niet meer nodig? Dan vouw je ze lekker makkelijk weer in elkaar. Handig!

 • Wasmand Geweven Opbergmand 'Kurma' (3 maten)
  38.90119.00
 • Krantenmand | Tijdschriftenmand 'Kuno' gemaakt van Rotan
  66.00
 • Opbergmand 'Jemuh' gemaakt van Rotan (2 maten)
  69.00133.00
 • Handgeweven Opbergmand 'Tangan'
  46.0089.00
 • Boho Mand - Witte Draden (3 maten)
  43.00129.00
 • Opbergmand 'Pisang'
  37.00109.00

Met de deur in huis

Mocht je dat nog niet gedaan hebben: benut je deur! Je kunt daar allerlei mooie hangers en organizers aan vast maken die je niet in de weg zullen zitten. Handig: als de deur open staat, kun je er makkelijk bij wanneer je onder je luifel of in de voortent zit. Leuk kleurtje of behangetje erachter, en je kunt ook buiten van je toffe gepimpte interieur genieten!

Kleur bekennen

Handig tipje van mijn ouders vroeger: iedereen had zijn eigen kleur als het ging om handdoeken en toiletspulletjes. Ik had bijvoorbeeld roze en dat betekende dat ik mijn spullen in een roze zakje moest doen en alle roze handdoeken van mij waren. Ik moest er zelf voor zorgen dat mijn handdoek netjes aan de lijn hing en dat mijn spullen niet rondslingerden.

Een goed toiletzakje is dan ook echt onmisbaar op de camping, zeker wanneer je caravan een eigen toiletruimte heeft. Zo voorkom je rondslingerende tandenborstels en mascara’s, en pak je in één keer alles mee wanneer je even gaat douchen. Koop er vooral eentje in stijl, want dat draagt weer bij aan de styling van je kampeermiddel ;).

 • Make-up Tas Luna
  29.00
 • Make-up Tas Isabel
  29.00
 • Make-up Tas Lena
  29.00

Multifunctioneel prikbord

Toen we met onze eigen caravan gingen proefkamperen, miste ik eigenlijk al meteen een nachtkastje. Daardoor slingerde alles rond op het keukentje en de plankjes boven het bed – telefoons, boeken, tijdschriften, horloge enzovoorts. Omdat we niet echt plek hadden voor een extra kastje of iets dergelijks, heb ik de Skadis die ik nog van IKEA had liggen opgehangen. Die is super handig, want je kunt er vanalles aan vastmaken – plankjes, hangertjes, haakjes… voor ons dus een uitkomst want hiermee is alles binnen handbereik vanuit ons knusse bedje.