Winactie: fotolijstjes voor in de caravan

Over mijn kwast-vrees ben ik inmiddels heen. Ik weet hoe mooi een caravan kan worden met een likje verf en dus kwast ik erop los. Maar schroef-vrees, daar heb ik nog wel wat last van. Die muurtjes in onze sleurhut, mogen wat mij betreft namelijk geen muurtjes heten. Een goeie klap ertegen en hij ligt om (althans, dat gevoel heb ik). En daarom vind ik deze fotolijstjes van Top Leisure Products een echte uitkomst. Je kunt ze opplakken en zonder lijmresten weer verwijderen, en dat zeker 15 keer achter elkaar. Hoe handig is dat!

De fotolijstjes zijn dus leuk voor al je kaartjes, tekeningen en foto’s. Wil je ze gratis in je brievenbus? Like Caravanity op facebook en vertel ons wat jij in de lijstjes zou stoppen. Je kunt meedoen tot 15 oktober 2012. We geven in totaal drie setjes van twee lijstjes weg.