Winactie: een hele relaxte hangmat van MoreThanHip

Een must have voor happy campers: de hangmat. Eentje waar je luierend je boeken in verslindt, een middagtukje doet of heerlijk mijmert met manlief en kids!

 

De hangmatten zijn gemaakt van parachutestof en zijn daardoor extra licht, sterk en luchtdoorlatend. Met een draagcapaciteit van 180 kilo en een formaat van 260×210 kun je hier eindeloos mét gezelschap in hangen. Ook niet onbelangrijk: de hangmatten worden op eerlijke wijze en klimaatneutraal gemaakt in Indonesië.

Win Win Win

MoreThanHip verwent de bezoekers van Caravanity met één gratis hangmat die we mogen weggeven. Vertel ons met wie jij het liefste in een hangmat zou willen liggen en waarom op onze facebook pagina. We trekken de winnaars op 25 november 2012.

En nog korting ook!

Grijp je straks net mis of kun je echt niet wachten? Geef je ogen hier de kost en zet deze heerlijke hangmatten op je verlanglijstje of geen ‘m cadeau met Sinterklaas of kerst. MoreThanHip komt je tegemoet met een korting van 10% op de hangmatten en op de rest van het assortiment met de code: sleurhut. De korting is geldig tot 31/12/2012.