5x kampeercadeaus voor moederdag

Als mama van twee wordt ik inmiddels al vier jaar lang op Moederdag verrast met een lekker ontbijtje en mooie knutsels. Meer hoeft het natuurlijk ook niet te zijn – al is het stiekem toch wel heel leuk als papa ook aan een persoonlijk kadootje heeft gedacht. Zoek jij nog leuke items voor op jouw moederdagverlanglijst? Of wil je jouw eigen eigen moeder verrassen? Met het kampeerseizoen in zicht geef ik je 5 tips voor leuke (moederdag) kampeercadeaus.

Vlinderstoel Human Nature

Deze stoel heb ik zelf (in het roze, maar die is helaas niet meer op voorraad zie ik) en ik kan je zeggen: hier doe je elke mama een plezier mee. Helemaal als je ze even een uurtje met rust laat, zodat ze ook daadwerkelijk kunnen relaxen in deze fijne stoel ;). De stoel is comfortabel, maar toch vrij licht en je kan hem compact verpakken. Je neemt hem dus makkelijk overal mee naartoe. Mijn persoonlijke favoriet: gezellig aan het kampvuur. Wijntje en borrelhapje erbij, niets meer aan doen.

Prijs: €69,99 (je krijgt €10,- korting als je ANWB-lid bent)
Kopen bij: ANWB

Hangmat Quechua

Nog een cadeau dat ik uit ervaring kan aanbevelen. Deze hangmat kreeg ik vorig jaar toen ik mijn verjaardag vierde op de Spaanse camping. Ik heb tijdens die vakantie heel wat boeken verslonden in dat ding. Naast dat hij heel lekker ligt, en ook heel compact op te bergen is in een tasje vind ik de kleur ook erg mooi. Hij stond heel tof bij de rest van ons buitensetje. Enige nadeel: je moet natuurlijk wel geluk hebben met een plekje op de camping waar genoeg bomen staan om ‘m vast te maken.

Prijs: €29,99
Kopen bij: Decathlon

Polarbox

Ook deze kreeg ik vorig jaar voor mijn verjaardag. Op de camping namen we hem telkens mee naar het strand en het zwembad om onze flesjes en broodjes koel te houden, maar ik vond hem ook handig om wat boodschapjes enkele uren te bewaren die niet 1, 2, 3 in de kleine caravankoelkast pasten. Het design is natuurlijk helemaal top en past wat mij betreft in elke stijl caravan – vintage, strak of kleurrijk gestyled. Dit is de 12 liter variant, maar je hebt hem ook nog een maatje groter.

Prijs: €34,95
Kopen bij: o.a. Bol, maar kijk voor andere varianten en kleuren vooral bij andere winkels en webshops

Santa Cruz Multifunctionele Doek

Doeken, je kunt er nooit genoeg van hebben. Vanuit hun groene VW busje badachten de Duitse Franziska en Marius van RoadTyping deze mooie multifunctionele doek. Nu hoor ik je denken: een poetsdoek vind ik niet echt een supertof cadeau om je moeder mee te verrassen. Maar het leuke is: je kunt hem eventueel ook kunt gebruiken als accessoire (denk aan een sjaal of haarband). Zou er in dat geval wel even twee keer over nadenken voordat je er de croissantkruimels mee van je ontbijttafel veegt 😉

Prijs: €19,95
Kopen bij: Glaravans (check ook het merk Road Typing, veel leuke hebbedingetjes!)

Boek Caravan Make-Over

Ken jij de Caravanity boeken inmiddels al van buiten? Een tijd geleden stond een van de caravans van Sarah Menz op ons blog. Zij heeft nog acht andere caravans gepimpt en hier heeft ze een boek over geschreven. Boordevol mooie plaatjes waar je nog meer inspiratie van krijgt!

Prijs: €22,99
Kopen bij: bol

dethleffsbeduin7