Mijn eigen wishlist

Nog maar twee maandjes en het is zover. Dan mogen we onze caravan weer plaatsen op onze seizoensplaats op de camping aan het mooiste strand van Nederland: Strandcamping Groede. En nu de sneeuw weg is, leek het mij vandaag een mooie dag om eens mijn wensenlijstje samen te stellen voor het komend seizoen.

 

De rode Dulton Vuilnisbak.

Serieus. Ik haaaaaat het om wakker te worden, mijn caravan deur open te zwaaien en te zien dat de vuilniszak is opengescheurd door schorremorrie met een hoog knuffelgehalte. Daarom komt er dit jaar een fatsoenlijke, doch schattige, prullenbak te staan in de voortent. In twee maten bij Loods 5

Een leuke bezem en blik.

Nog een irritatiepuntje van afgelopen jaar. Ik kocht een super cheap bezem en blikje van veel te slap plastic. Het ding doet z’n werk gewoon niet goed. Daarom vervang ik hem door een hipper en duurzamer exemplaar. Bij Bol.com

Een fatsoenlijke campingtafel.

Met de caravan van onze schoonouders, erfden we ook een campingtafel van zeker 30 jaar oud. Ook al liet het blad los en verzakten de pootjes, Thomas stond erop dat dit stuk jeugdsentiment bleef. Maar 2013 is het jaar van loslaten en dus ging Thomas overstag en koopt hij binnenkort een grote, stevige campingtafel. Toch, Thomas?

Waar anders te koop dan bij de Wit in Schijndel. Of via Marktplaats!

Meeeeer lampionnen. Veeeeeeel meer.

Ik hoop dat ze er dit jaar ook weer zijn. De super lampionnen van Ikea. Ik wacht met smart op hun lente-boekje en hou mijn vingers gekruist.

Stoelen en krukje

Ik denk dat ik hierin een heerlijk dutje kan doen. En een boekje kan lezen. Met de voetjes op het kekke shuttle krukje natuurlijk. Lente zonnetje erbij. Ohhhhh…. kan niet wachten. Bij Urbans & Indians natuurlijk. En maal 2. Voor manlief ook.

Vloerkleed

Hier hebben we er al een van. Maar er moet er zeker nog 1, misschien wel 2, bij. Weer bij Urbans & Indians.

Windscherm

Fair enough… deze is nice to have. Geen must have. Tenzij we iets te enthousiaste buren hebben. Dan bestel ik het windscherm meteen. En nog een keer bij Urbans & Indians.