Musthaves voor een warme herfst

Herfst Musthaves

De herfstvakantie staat alweer bijna voor de deur en ook dan is het heerlijk om nog op pad te gaan met je sleurhutje. Maar wel met wat aanpassingen. Meer kaarsjes, meer warmte. Ik heb mijn lesje wel geleerd dit vroege voorjaar (-3C grrrr). Dus naast een stel pantoffels, XL theelichtjes en een paar flessen goede rode wijn, pak ik zeker ook het prachtige plaid van Hay (4) in (ook prima thuis te gebruiken) en voor manlief het pyromaantje scoor ik zo’n stoere gietijzeren pan (2) die je gewoon op het vuur kunt zetten.

1. De man met de pan. Als jouw vent net zo’n pyromaan is als die van mij, dan is dit iets waar je hem heel blij mee maakt. Wel even erbij zeggen dat je deze pan op elk vuur kunt zetten (dus ook op een kampvuur) en dat hij er vast en zeker flinke hompen vlees in kan bereiden. €39,95 bij Urbans & Indians.

2. Kampvuurtje. Heel oké om te combineren met de pan (1). Maar ook zonder pan heel handig. Je houdt het vuur makkelijk onder controle en is fool proof voor iedereen die graag een fikkie bouwt, maar het niet vaak gedaan heeft. €125,- bij BijzonderMooi.

3. Lampenkappie. I like I like I like. Elke caravan heeft een paar blikvangers nodig. Een leuk behangetje bijvoorbeeld. Of dit kekke lampje. Op de Edison Petit van Fatboy kun je namelijk allemaal te gekke lampenkapjes zetten. Zoals deze, maar neem zeker even een kijkje bij alle andere ‘Cooper Cappies’, want het is verrekkes moeilijk kiezen! €14,95 bij Fonq.

4. Exit klappertanden. Eigenlijk is dit plaid een ‘quilt’. Maar daar trek ik mij niks van aan. Ik vind ‘m mooi en ik denk dat ik er deze herfst heerlijk warm onder blijf. Ze zijn gigantisch (zo’n 2,5 bij 2,5m), dus als je weer thuis bent, kun je ‘m mooi als beddensprei gebruiken. Prachtig! Van Hay. €159,95 bij BijzonderMooi.

5. Warm aan de voetjes. Nu heb ik al twee van dit soort heerlijke buitenmatten, maar deze zijn ook erg mooi! Verkrijgbaar in heel veel mooie kleuren en prints. Bovendien kun je de matten aan elkaar vast maken én kan ik je uit eigen ervaring vertellen dat de matten best veel koude tegenhouden. €149,- bij Fonq.

6. Hebbedingetje. De lantaarntjes van Jurianne Matter zijn denk ik al door alle media de hemel in geprezen. En terecht, want ze zijn super leuk. Je vouwt ze heel handig om een waxinehoudertje heen en je hebt zeven!!! fantastische lantaarntjes. €9,95 bij BijzonderMooi.