Serieuze overdenkingen

Nog drie weekjes en we halen onze caravan uit de stalling. Ik kan niet wachten! En in de tussentijd ga ik aan de slag met de voorbereidingen om de caravan lenteklaar te maken. Er moeten nieuwe gordijnen komen (is er vorig jaar niet van gekomen), er moet geshopt worden. En eigenlijk wil ik ook verder met het schilderwerk en de badkamer. De caravan is alleen zo groot en heeft zoveel details dat je niet een-twee-drie de roller erover heen haalt. Ik heb daarom bedacht dat ik het ga proberen met zo’n verfspuitmachine. Geen idee of het haalbaar is, maar als ik in het voorjaar een dagje alleen in de caravan ben, ga ik het toch proberen.

Maar goed. Voor de komende tijd staan vooral nieuwe gordijnen op de actielijst. Ik ben me suf aan het bedenken wat ik nou wil. We hebben heeeeel veel gekleurde streepjes in de caravan, dus het liefste zou ik de gordijnen wat rustiger houden. Ik kwam net online deze foto’s tegen. Het past totaal niet in onze caravan, maar het toepassen van verschillende dessins vind ik wel erg leuk. Misschien is een subtiel zigzagje wel wel leuk bij onze streep… Misschien ook niet… Effen knal kleur is ook weer zo heftig. Misschien hadden we toch niet voor zo’n heftige streep moeten kiezen vorig jaar. Ahhhhhh!!!!

Ik hou jullie op de hoogte!

 

 

Bron