Campingsluipers

Laat een ding duidelijk zijn. Over smaak valt niet te twisten. En over draagcomfort eigenlijk ook niet. Maar er is campingschoeisel dat voor verbetering vatbaar is, dus, ik dacht… laat ik nou eens een top maken van campingsluipers die ik wel mooi, gezellig, charmant en zeker ook functioneel vind.

1. Een stel goeie laarzen

Tuurlijk kun je een setje halen bij de Hema, maar zelf ben ik sinds een paar jaar de gelukkige eigenaar van deze halfhoge Hunterboots. Ze zitten erg lekker, staan stoer en zijn nog extra te verwarmen met kittige breisels en warme zooltjes. Eerlijk is eerlijk, het is een hoop geld voor een stuk rubber, maar dan maak je ook wel een fashion statement op de camping, want Kate Moss heeft ze ook! €109,- bij Hunterboots.

Schermafbeelding 2013-03-22 om 15.43.37

2. Slippers

Onontbeerlijk. Alleen al voor het douchen. Maar ook natuurlijk om eindeloos op te slenteren op de warme dagen. Ik heb altijd Havaianas. Ik vind het zooltje fijn en ze zijn lekker smal. Zo’n €30,- bij de Slipperwebshop.

Schermafbeelding 2013-03-22 om 15.57.45

3. Adidasjes

Ik grijp altijd terug op deze schoenen. Ze zijn warm als het koud is, koel als het warm is, ze staan lekker casual onder een lange broek en stoer onder een rokje of korte broek. Fijn in de stad, fijn op het strand, fijn op het gras, fijn om een sprintje mee te trekken. Kortom: kilometervreters waar je geen spijt van krijgt. Deze smalle cuties kosten €99,- bij Stylefile.

Schermafbeelding 2013-03-22 om 16.03.15

4. Iets charmants

Je kunt op bovenstaande schoenen natuurlijk niet een combineren met dat ene leuke jurkje. Dus gaan er ook een paar charmante schoenen mee. Een leuke ballerina of iets met een hakje. Zelf heb ik inmiddels meerdere van de onderstaande soort espadrille. Ze zitten hartstikke lekker en ze doen waar ze voor gemaakt zijn: ze maken je benen mooier. €89,95 bij Orangebag.

Schermafbeelding 2013-03-22 om 16.11.38

Eens? Niet eens? Ben heel benieuwd hoe jullie over de camping sluipen. Welke schoen MOET mee?