Strak Kippetje

Sanne en Jorn konden dit Kippetje uit 1985 overnemen van haar opa en oma. En hoewel hij wat gedateerd was, zag hij er nog prima uit. Aanvankelijk waren de plannen om alles op te knappen dan ook niet rigoreus, tot ze op Caravanity zagen hoe het ook kon. Sanne heeft samen met Jorn zes weken lang verbouwd en het resultaat is een rete strak Kippetje! Ik vind ‘m super mooi.

Dit is wat ze allemaal hebben gedaan: schilderen, spots inbouwen, toilet vervangen door kastje, vinyl gelegd, gordijnen en jalouzieën aanbrengen, kussens vervangen én VLOERVERWARMING aangebracht! Ik zal een andere keer de tekst en uitleg hierover (door Jorn) in een aparte post plaatsen, zodat je hier ook mee aan de slag kunt. Maar eerst het leuke gedeelte: de makeover.

Kip pimpen 13  Home is where the kip is

Kip pimpen 3  Kip pimpen 1  Kip pimpen 2

Een serie voor-en-na foto’s:

Kip pimpen 12 Kip pimpen 11 Kip pimpen 10 Kip pimpen 9 Kip pimpen 8

En nog wat leuke details:

KIp pimpen 6 Kip pimpen 5 Kip pimpen 4