Samen spelen, samen delen

Mirjam en Petra namen vorige zomer ‘de grote stap’, ze kochten een Avento caravan uit 1991 en sloegen fanatiek aan het pimpen, romantic style. De boel werd geschuurd, gegrond en drie keer gewit. Op de deurtjes kwamen nieuwe knopjes en werden verder opgevrolijkt met plakplastic. Nieuw vloertje erin, kussens besteld en bekleed, gordijntjes genaaid, accessoires gescoord en voor ze er erg in hadden, was de caravan klaar. Klinkt alsof ze het in een mum van tijd voor elkaar kregen, maar geloof mij: daar hebben heel wat uurtjes in gezeten!

En met de mooie weekenden in het vooruitzicht, genieten ze om de beurt met hun eigen gezinnen van de caravan. Super slim: samen in een caravan spelen, samen delen! Komend jaar pakken ze de buitenkant aan. Ze bruisen van de ideeën.

roze caravan 2 101_4022 romantische roze caravan 8

romantische roze caravan 5  romantische roze caravan 7 romantische roze caravan 6   roze caravan roze caravan 3 roze caravan 4