Gered van de Brandstapel

Edith knapte een Wilk uit 1974 op. Het leukerdje werd op Marktplaats verkocht als ‘Zwarte Cross caravannetje’. Kortom: bedoeld om flink af te raggen. Edith is dus echt de reddende engel van deze caravan.

Het lijkt wel of men steeds vaker het lef heeft om de buitenkant aan te pakken, want Edith deed het ook al. Ze behandelde de buitenkant uiteraard eerst met een primer en daarna met dezelfde verf als de kastjes aan binnenkant kregen. Ik weet niet precies welke verf Edith hiervoor heeft gebruikt, maar toch zou ik adviseren om een goede buitenlak te gebruiken.

Verder ging Edith aan de slag met flink wat verf, plakfolie, tafelzeil, bekleedde ze de banken opnieuw en werden er matching gordijntjes gemaakt.

De buitenkant:

caravan caravan klaar 1

De tweezitter:

Caravan3  caravan klaar 2

caravan klaar 3

Het keukentje:

caravan1    caravan klaar 4

En een leuk doorkijkje naar binnen:

caravan klaar 11