Werken in fases

Vorig jaar postten we al over de mooie camper van Nelleke. Er gingen toen al flink wat potten verf doorheen om de camper op te knappen. Tevens kwamen er nieuwe gordijnen, bekleding op de banken, kussentjes enzovoorts. De camper ging er enorm op vooruit, maar was nog niet klaar.

Deze lente ging Nelleke aan de slag met fase twee. Alle fineer is nu weg. Ik herken mijzelf heel erg in de aanpak van Nelleke. Wij hebben dezelfde kastjes in onze caravan en ik kan je vertellen dat al die hoekjes en ‘hout’bewerkingen heel heel veel schilderwerk is. Wij doen onze caravan dus ook gefaseerd, want helaas kan het bakbeest niet een paar weekjes op de oprit staan.

Voor nu: laat je inspireren door deze prachtige foto’s! Wil je nog meer inspiratie in deze stijl? Check Nelleke’s blog. Ze heeft er verstand van!

Camper langius2

Camper LangiusCamper langius 6

Camper langius 5

Camper langius 3