Haute Caravan Couture

Wie kent ‘m niet, het postzakken-pakje van Maxima door onze eigen Jan Taminiau. En daarom is de caravan van Christel met recht de eerste haute couture caravan op Caravanity.

Christel vertelt:

“Wij waren helemaal klaar met kamperen, dachten we…..En een sleurhut, nee daar gaan we echt niet mee rijden….totdat op een avond een Predom voorbij kwam die we echt niet wilden laten staan. In nog geen 6 weken voor we op vakantie zouden gaan, begonnen we aan de pimpklus. Planning gemaakt en aan de slag! Nachten niet slapen, boordevol idëeen en helemaal hyper! Wat een werk, we hebben de bekleding van de wanden en dak getrokken, geschuurd, geschilderd, gordijntjes naaien en de kussens opnieuw laten bekleden. Ik dacht dat doe ik wel even met mijn schoonmoeder, maar dat viel tegen. Dankzij hulp van buren en vele uurtjes werk en struinen op internet voor tips en trucs is ie klaar en hebben we ondertussen genoten van een heerlijke vakantie met ons Predommetje!”

foto[2]

image[2]  Schermafbeelding 2013-08-06 om 17.42.39  Schermafbeelding 2013-08-06 om 17.42.18  Schermafbeelding 2013-08-06 om 17.42.58

fonq.nl