Ruwe bolster, roze pit

Esther van Rijswijk en Marc Andringa waren na de zoveelste klamme verregende vakantie helemaal klaar met hun tent. Thuis werden ze verliefd op een oude, verwaarloosde Predom uit 1988. Er was nauwelijks meer eer te behalen aan het caravannetje, maar toch gingen ze de uitdaging aan. Alles werd uit de Predom gesloopt om hem vervolgens naar eigen inzicht weer op te bouwen. Zo werd de eethoek vervangen voor een vast bed, werd er een keukenblok van een Kip caravan via het hefdak naar binnen gebracht (!!), er werden spotjes ingebouwd en de visgraatvloer hebben ze latje voor latje uit triplex gezaagd en op de vloer verlijmd. R.E.S.P.E.C.T!

Toen het grote kluswerk klaar was, moest er gestyled worden. De afspraak was dat ze geen witte caravan wilden die schel af zou steken tegen de natuur. En dus kreeg de Predom een camouflage print. Ze schilderden de print zelf in de RAL-kleuren van het Nederlandse leger. Hoe leuk!

En omdat ze zelf nogal van de tegenstellingen zijn, hebben ze ervoor gekozen om het interieur in PiP style uit te voeren. Rood, roze, bloemen, vogels, vlinders. Zelfs de gordijnen zijn camouflage van buiten en bloemen van binnen.

Esther en Marc worden van dit stijltje vrolijk om mee te kamperen, maar thuis is het wel een tikkeltje minder uitgesproken. Dat is nou precies het leuke van aan de slag gaan met je caravan: je durft net een stap (of een paar stappen) verder gaan dan thuis. Wat een mooi project!

predom pip style 2

predom pip stye 4 predom pip style 7

predom pip style 3 predom pip style 6

predom 3

predom pip style

De vloerlatjes die stuk voor stuk zijn uitgezaagd en gelegd

 

predom pip style 5

Zo staan Esther en Marc erbij op de camping. Nice!

predom 1 predom 2

En een foto van de voor-situatie…

predom