Een caravan om vrolijk van te worden! Een snoepje dus. I like! Ja, hier word ik blij van. Ik besef mij dat het echt mijn persoonlijke voorkeur is, maar ik vind dit toch echt helemaal te gek. Ik ben op dit moment de caravan aan het schilderen en elke keer twijfel ik of ik niet toch meer kleur moet toevoegen. Dekt ook beter als dat irritante wit, waar je wel vier lagen voor nodig hebt. Grrrr. Als ik dit zie, zeg ik meteen ‘ja’. En zo’n idiote vlaggetjeslijn ga ik ook gewoon maken. Dusssss….

The happy caravan. Real eye candy. I like! It makes me happy. At this moment I’m painting my own caravan again and every time I’m in doubt about adding more colour. But not anymore. And I’ll be making the ridiculous bunting as well!

DSC_6663 DSC_6653

De caravan van buiten. Zoals je ziet is het geen charmant ding.

The caravan on the outside. Not a real charm…

IMG_3157  DSC_6666

Binnenkomen voor & na: wat een gigantisch verschil.

Entrance before and after: what a huge difference.

IMG_3158  DSC_6397

Bij binnenkomst naar links kijkend: zithoek 1. Dat mintgroen werkt goed met blauw, geel en andere frisse snoepkleurtjes.

At the door, looking to the left, couch 1. Love the mint combo with blue, yellow and other candy colours.

IMG_3156  DSC_6671  DSC_6428

Bij binnenkomst naar rechts kijkend: zithoek 2.

At the door, looking to the right: corner 2.

IMG_3164 zcamp+3

Overview van de keuken naar zithoek 2. Even details checken: zie het krijtbord dat is opgehangen en een leuk extra kleuraccent voor de deurknopjes.

Overview from the kitchen to corner 2. Check the details: the chalking board and the coloured doorknobs.

z+camp zcamp+2

Vanuit de keuken kijkend naar zithoek 1. Naaiiiis.

Looking from the kitchen to corner 1. Love it. So cosy.

DSC_6387  DSC_6394

Een paar detail foto’s van de bank en keuken. De keuken is echt groot. Jaloersmakend groot.

A few detailed pics of corner 1 and the huge kitchen.

IMG_3160 zcamp+1

Close up zithoek 1.

Close up corner 1.

IMG_3161 zcamp+4

Pffft, houtfineer in caravans zou verboden moeten worden.

Wood veneer should be forbidden!

Bron