Klap + klap + klap = caravan

Ilse kocht dit jaar een klapcaravan. Een wat? Ja, een klapcaravan! Een rapido confort matic uit 1983. En rapido is ‘ie, want in een mum van tijd tover je het ingevouwen model om tot een echte caravan. Lees mee, lees mee.

Ilse is begonnen met plakfolie van Kitch Kitchen. Daarna volgden al snel de kussens en gordijnen. En er is heel veel gehaakt. Kussens, de slinger en zelfs de uitvalbeveiliging voor hun kids van 0 en 1! De klapcaravan is nog niet helemaal af. De vloer wordt nog aangepakt en waarschijnlijk gaan er ook nog een paar potten verf doorheen, maar dat staat op de planning voor volgend jaar. Ik vind ‘m leuk. En vooral omdat je wat sneller op je bestemming bent. #frustratienumerouno

 

$(KGrHqJ,!ooFG4WHNFf)BR2btNvqJ!~~60_85  IMG_1001

Vavavoem… de buitenkant

En de binnenkant:

IMG_0998  IMG_0999    IMAG0148