Glamour Globetrotter

Toegegeven; van oude, versleten oldtimers die een gigantische metamorfose zijn ondergaan worden wij toch wel het allergelukkigst. Maar dat Caravanity ook een heel ander publiek bereikt, dat blijkt maar weer uit de mail die we van Sandra kregen. Zij gingen aan de slag met deze superdeluxe Dethleffs Globetrotter camper. Heel dapper, en precies daarom ook een vermelding op Caravanity waard.

Sandra en Carlo houden van reizen. Curaçao, Ibiza, Dominicaanse Republiek, de Malediven… dat werk. Witte stranden, stralende zon, palmbomen, en een lekkere cocktail. Helaas maakte Covid abrupt een einde aan al die mooie reizen. Om toch nog eropuit te kunnen, besloot het stel een Dethleffs Premium Globetrotter uit 2002 aan te schaffen. Sandra en Carlo waren nieuw in de kampeerwereld, maar met deze mooi camper durfden ze de stap wel te wagen. Toch nog een beetje luxe, en tóch nog de mogelijkheid om lekker op vakantie te gaan.

In tegenstelling tot de meeste campers en caravans, had deze geen grauw, oubollig, bruin interieur. Toch leek het Sandra, geïnspireerd door Caravanity, leuk om haar eigen draai aan de camper te geven – zie de foto’s hieronder voor het resultaat. Nu maar hopen op veel mooie reizen dit jaar – dat ze maar net zo stralend mogen zijn als de stranden van Curaçao!