Mooi van buiten

Heeft jouw bus, camper of caravan helemaal achteraan gestaan bij het uitdelen, of vind je gewoon dat ‘ie wat meer fun mag uitstralen? Dan is een graffiti makeover misschien een leuke optie. Susanne en Jeroen van Styletrip kunnen jouw beestje helemaal omtoveren. Van een junglebus tot superstrak, het is allemaal mogelijk.

Graffiti bus 2 Graffiti bus Graffiti caravan

In overleg met Susanne en Jeroen kun je ook de kosten wat drukken door bijvoorbeeld het schuren, ontvetten en afplakken zelf te doen. Enthousiast? Styletrip maakt speciaal voor alle Caravanity bezoekers gratis een computerschets van jouw caravan of camper aan de hand van jouw briefing. Meld er dus wel even bij dat je van Caravanity komt ;-). Hieronder zie je de schets die Susanne en Jeroen maakten van onze caravan. Leuk he!

buitenkant caravan