Lente in je bol

Kleur in je caravanIk weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb de lente in mijn bol zitten. Afgelopen weekend kocht ik een enorme bos tulpen en nu het ook zichtbaar langer licht is buiten, kan ik niet wachten om onze Big Fat Lady permanent de stalling uit te trekken. Een paar weken geleden ben ik natuurlijk al voor het boek met haar in de weer geweest en deel graag mijn wannahaves met je.

1. Lief klein onbreekbaar vaasje Blob van Royal VKB. Zet er wat veldbloemen in of wat mooie takjes en je hebt meteen een blikvanger in je caravan.

2. De eindeloze manden van Handed By. Als we weggaan mogen de kids allebei twee mandjes vullen met speelgoed. Vol = vol. En zelf gebruik ik de kleinere mandjes voor sleutels, mijn schelpenverzameling en 1001 verzamelde foldertjes van campings.Let ook even op het mandje dat je aan de muur kunt bevestigen. Super handig voor in de caravan!

3. ‘Opgestaan is plaats vergaan’ is serieus zo irritant! Zoonlief van zeven jaar heeft er nogal een handje van om te zeggen dat hij ergens niet bij kan, zodat ik wel op MOET staan. Kom je terug, krijg je dat om je oren. Grrrr… Deze Lafuma Pop Up stoelen zijn de aller-aller-fijnste relax stoelen. Ever! In de mooiste kleuren verkrijgbaar bij Urbans & Indians.

4. Deze prachtige theedoeken van Hay verzachten het afwasleed aanzienlijk. Je haalt ze bij webwarenhuis Fonq.

5. Als je graag in het vroege voorjaar al kampeert, dan groeit en bloeit er nog niet zo heel veel. Met de FlatFlowers van Suseela Gorter vrolijk je de boel meteen op. De FlatFlowers zijn statisch en hechten zich dus heel makkelijk aan je caravanraam.

6. Dit lampje is eigenlijk een must op de camping. De Edison Petit laadt heel snel op en daarna heb je zes uur licht! Afhankelijk van je licht-behoefte kun je de lamp op zacht, midden of hard licht zetten. Ideaal. Edison Petit vindt je bij webwarenhuis Fonq.