Caravanity by Campooz Luifel

Yeah! Met heel veel trots mogen we hem dan ein-de-lijk aan jullie presenteren: onze supertoffe, mooie, handige, unieke Caravanity by Campooz luifel! Met veel liefde en inspiratie bedacht door Caravanity én Campooz, de luifel waar iedereen op zat te wachten!

Het is misschien wel de grootste doorn in het oog van menig caravanpimper: de oerdegelijke luifel of voortent die alle shine van je reispaleis aan de buitenkant wegneemt. Maar hoe suf, saai en grauw hij er ook uitziet, onmisbaar is ‘ie wel: kamperen in de knallende zon of stromende regen is natuurlijk ook niets.

Judith liep al wat jaren rond met de grote wens een mooie luifel op de markt te brengen die wél mooi bij de buitenkant van haar caravan past en kwam met haar zoektocht in contact met Campooz. Onder de indruk van elkaars werk, raakten Caravanity en Campooz in gesprek en besloten ze: de Caravanity by Campooz luifel gaat er komen.

Hoewel de okergele, oranje kleur een knipoog is naar de 70’s, past de luifel ook perfect bij elk ander ‘pimp-thema’ – of dat nu bohemian, ibiza, bontgekleurd of wit en minimalistisch is. Mocht je nu twijfelen of deze luifel ook óp jouw caravan past, dan kunnen we je alvast gerust stellen: hij is in 7 verschillende maten verkrijgbaar en op minimaal 5 verschillende manieren op te zetten en daarmee passend op nagenoeg elke caravan. Zelfs op de wat alternatievere modellen van bijvoorbeeld Constructam, T@b, Biod en Predom.
Ook kun je de luifel live komen voelen en bewonderen op RCN de Jagerstee in Epe. Ieder weekend staat de luifel voor je klaar in onze ‘open-air’ showroom.

Via deze link kun je de luifel bestellen en vind je alle uitgebreide informatie. De eerste bestellingen worden medio april geleverd. Bestel je nu, dan ben je in ieder geval voor de start van het kampeerseizoen 2021 van een exemplaar verzekerd. Enne… mocht ‘ie dit voorjaar nou ook aan jouw caravan hangen, dan ontvangen we natuurlijk heel graag een foto! 😉

Happy camping!