Kampeerkadootjes voor vaderdag

Alle papa’s mogen op vaderdag even extra in het zonnetje gezet worden met een mooi kado. Voor alle stoere helden die op de camping niet kunnen wachten om een fikkie te stoken of hun mannelijkheid willen laten gelden door een flink stuk mals vlees op de barbecue te gooien. Hier een aantal mooie kado’s op een rijtje!

#1 PIMP MY KNIFE

Vanwege zijn looks (check het snijblad maar eens), maar ook vanwege het gewicht (super licht: slechts 37 gram) en het gemak waarmee je snijdt is dit echt een superkado. Het mes is echt een eye-catcher op de borrelplank, zeker als je het helemaal ‘customized’ maakt. Op de website kun je zelf het design voor het blad, de afwerking en eventueel tekst voor op het lemmet kiezen. Dat is pas een persoonlijk kado!
Vanaf € 69,90 via Deejo Knives

#2 LEKKER FIKKIE STOKEN

Deze boeken halen beide de innerlijke pyromaan in je vader naar boven. Smokey Goodness brengt zijn BBQ-skills naar een nieuw niveau, en dat is eigenlijk voor het hele gezin wel fijn. De Man en het Hout vertelt papa’s alles over hout kappen, hakken, stapelen en opbranden. Is ‘ie vast een tijdje zoet mee. Smokey Goodness 2 – €24,95
De man en het hout – €19,99

#3 ALTIJD OP ZAK

Papa’s houden van handige oplossingen. Voor elk probleem hebben ze wel een tooltje. Helemaal fijn als ze die dan ook meteen op zak hebben. Een zakmes is daarom altijd een goed idee voor vaderdag. Bij Obelink shop je ze in alle soorten maten!

#4 VADERDAGDUTJE IN DE HANGMAT

Alle vaders houden van dutjes doen (en mama’s trouwens ook). Hoe lekker is zo’n fijne hangmat dan? Zoek een fijn hangplekje op de camping op, hang ‘m op en… chillen maar. De hangmatten van Tropilex zijn er in allerlei toffe kleurtjes en maten – een grote voor de hele familie, of gewoon een kleintje voor jou alleen. De hangmatten worden duurzaam en eerlijk geweven en afgewerkt in Colombia, Brazilië en India.

Tropilex – vanaf €59,-

#5 LEKKER RELAXEN

Deze relaxstoel heb ik uitgebreid mogen testen op het Caravanity Event, al zittend voor Grutsk van Radboud. Alvast een waarschuwing: deze stoel zit zo lekker, daar kom je voorlopig niet meer uit. En hij staat ook nog eens super mooi bij elke caravan, camper of tent.

Bo-Camp Urban Outdoor – Bloomsbury Large
Verkrijgbaar via Glaravans – €139,95