Weekendje weg in eigen land

De vakantiekriebels beginnen bij iedereen fors toe te nemen met dat heerlijke lenteweer! Ik heb twee hele leuke tips voor een weekendje weg in eigen land.

Festival vol muziek, theater en tekst op Camping Bakkum

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Camping Bakkum, organiseert de camping drie unieke weekenden met muziek, theater en tekst, genaamd Bakkum Vertelt. De meeste optredens zijn helemaal gratis te bezoeken. Voor sommigen moet je wel betalen, zoals voor het optreden van De NightWriters (Kluun, Nico Dijkshoorn en Dorine Wiersma) op 3 mei. Hoe leuk is dat! Bakkum Vertelt vindt plaats van 1 t/m 3 mei, 20 t/m 22 juni en 22 t/m 24 augustus 2014. Uiteraard zijn er speciale arrangementen te boeken in deze periode.

Liedjesfabrique-375x175-crop-fff

Uniek kamperen op Landgoed Mariënwaerdt

De Kampeer- en Caravan Kampioen organiseert van 29 mei t/m 1 juni een exclusief kampeerweekend op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in de Betuwe. Voor één keer wordt het landgoed een sfeervolle camping, inclusief electra, prima sanitair en ontbijtservice! On top of that kun je een gezellige welkomstborrel en barbecue verwachten.

Meer informatie vind je hier.

marienwaerdt2