Winactie: roman ‘Camping Geluk’

Tien jaar lief en leed op een oer-Hollandse camping, vormde voor Marjoleine Tel de onweerstaanbare inspiratiebron om de allereerste feel-good roman over het échte Hollandse campingleven te schrijven. Bingo, toiletrollen, zeskamp, een Tupperware-party, stomende liefde en een ‘gezellige’ buurvrouw, maken het boek tot een groot feest der herkenning. En serieus: 97% van dit boek is waargebeurd!

Binnenkort de hort op met je caravan of camper? Dan mag Camping Geluk niet ontbreken in je vakantiehuisje op wielen. En het mooie is: je kunt hem nu winnen. Vertel op facebook wat jouw ultieme vakantie-anecdote is en de twee meest hilarische (en ja, ik weet dat dat mega subjectief is, maar toch doe ik het ;-)) krijgen als troost Camping Geluk thuis gestuurd! Meedoen kan tot 7 april 2014.

Vast een voorproefje lezen? De eerste twee hoofdstukken staan hier online!

Camping Geluk