De camping musthaves

Gamma zomer wannahaves

1. Uitgerekend op de warmste dagen van de zomer sta jij met je sleurhut op een open veld en wil je maar één ding en dat is schaduw. Dit zonnescherm is erg fijn voor ‘erbij’. Je maakt ‘m vast aan je tentstokken of dat ene kleine boompje (dat nog geen schaduw geeft) en voila… schaduw! Ook handig te gebruiken als privacyscherm! €39,95 bij GAMMA.

2. Sommige dingen moeten gewoon goed zijn, want met een beetje zorg doe je er makkelijk 30 jaar mee. De BBQ’s van Weber valt in die categorie. Tuurlijk wat duurder dan een modelletje van Action, maar dan heb je ook wat. Deze Weber On The Go neem je makkelijk overal mee naar toe en kun je op gas (€149,-) en kolen (99,-) krijgen.

3. Hoe vaak ben je ‘s avonds al op de grond gesmakt dankzij die fijne scheerlijnen? Prik twee solar lampjes in de grond en dit soort struikelpartijen zijn geschiedenis. €24,95 voor twee stuks bij GAMMA.

4. Kubb is een Zweeds buitenspel dat een mix is van bowlen, jeu de boules en schaken. Bloedfanatiek word je er van. GAMMA verkoopt een set tegen een zeer zacht prijsje (€16,99).

5. In een handige meeneemtas vind je een parasol en schaduwtentje in één! Kijk, van dat soort inventieve producten ga ik kirren :-). €19,95 bij GAMMA.

6. Vakantie aan het strand gepland? Dan mag een goede vlieger niet ontbreken. Met deze supersnelle vlieger steel je zeker de show. €19,95

7 en 8. Sommige dingen horen thuis in elke caravan. Badminton en jeu de boules bijvoorbeeld. Voor heel wat jaren speelplezier! €22,95 en €17,99 bij GAMMA.

*gesponsord item door GAMMA*