pipowagen

Gluren bij de Buren

Gastblog door Anuschka Odau van Hipaholic. Een paar weken geleden bezocht ze Camping Bakkum en wat ze daar meemaakte, vertelt ze hier.

Ik heb altijd al eens op een camping willen fotograferen. Een camping is voor mij vakantie, vrijheid en een gevoel van nostalgie. Dit omdat ik als kind vaak heb gekampeerd. Na het zien van de documentaire ‘Groeten uit Bakkum’ wist ik het zeker: ik wil een fotoverslag maken van de verschillende plekken op Camping Bakkum.

Camping Bakkum is de oudste camping van Nederland en bestaat dit jaar maar liefst 100 jaar. Veel Amsterdammers trekken elk weekend naar hun vaste standplaats op de camping om even uit de stad te zijn. Het wordt ook wel ‘Mokum aan Zee’ genoemd. De camping is namelijk mooi gelegen aan zee. Op de camping vind je verschillende types (retro) caravans en legertenten, maar ook pipowagens en houten huisjes. Ik heb een paar bijzondere plekken gefotografeerd om zo een mooi sfeerbeeld van de camping te laten zien.

Ik vond het zo leuk op de camping dat ik er binnenkort ga kamperen in een retro caravan! Het lijkt me geweldig om wat langer te proeven van het campingleven. Ik wil Camping Bakkum en alle kampeerders super bedanken voor de medewerking en hun gastvrijheid!

PIPOWAGEN

 LEGERTENT

 RETRO CARAVAN

 HOUTEN HUISJE

STACARAVAN