De kinder stacaravan

Bianca had de mooiste herinneringen aan haar jeugd op een camping en wilde dit maar al te graag doorgeven aan haar eigen kroost. Ze zocht een stacaravan in de buurt van de Veluwe en had twee randvoorwaarden: ‘t mocht zo goed als niets kosten en het moest bereikbaar zijn met het OV. In Ede slaagde ze glansrijk voor haar missie: op een leuke camping (die bereikbaar is met het OV) vond ze een gratis caravan! Het was wel een gevalletje ‘gegeven paard niet in de bek kijken’. De staat van de caravan was erbarmelijk en soms zakte de moed bij Bianca in de schoenen.  Een verwaarloosde tuin, kapotte spullen, lekkage…
Toch lukte het Bianca om stap voor stap de caravan zo op te knappen, dat het een heerlijke plek werd voor haar 2-jarige peuter. Het moest een echte kinder caravan worden! Met restmateriaal van thuis, koopjes bij Jysk, Xenos, Zeeman en Action, werd de hele kiet opgeknapt. Er kwam een halfhoogslaper bij en de badkamer werd vakkundig aangepakt. En buiten werd de boel grondig gesnoeid en er ontstond zowaar een tuin
En nu is Bianca klaar. Haar plekje in het bos is er een geworden waar ze erg graag naar toe gaat met haar dochter. ‘Het is fijn om te zien dat mijn dochter net zo veel geniet van het campingleven als ik destijds’.
De keuken. Voor en na.
doorkijkje stacaravan _voor keuken in stacaravan
keuken stacaravan plakfolie kast bekleden
De zithoek. Voor en na.
stacaravan_voor woongedeelte stacaravan 2
woongedeelte stacaravan  doorkijkje stacaravan
De badkamer en slaapkamer
badkamer stacaravan     kinderslaapkamer stacaravan
De tuin. Voor en na
tuin bij stacaravan_voor tuin bij stacaravan_na