Russsttt in de tent

Afgelopen jaar kwamen Ber en Sharon terug van een natte tentvakantie in Toscane en besloten na het zien van al onze kekke caravans om ook aan de caravan te gaan.

De afgelopen maanden knapten ze hun Dethleffs uit 1991 op. De caravan werd gestript, er kwam een vast bed in, er werd geschuurd en wit geschilderd. Uiteraard kwamen er ook nieuwe gordijnen en kussens en om het af te maken plaatsten ze een mooie nieuwe Flexxfloors vloer.

Ber en Sharon kozen er bewust voor om het wat rustiger te houden qua kleuren, veel kleur is niet echt hun ding. En dat is ook prima. Niet iedereen houdt van een kakelbonte caravan. En hoewel ik een groot voorstander ben van kleur (onze eerste caravan zat er vol van), is onze huidige caravan ook wat ingetogener van opzet. En oh boy, wat rustgevend is dat!