Rood met witte stippen

Esther kocht een Predom en ging helemaal los met plakfolie en masking tape. Zelfs de buitenkant werd met plakfolie opgevrolijkt. Of het blijft zitten? Het zit inmiddels een maand op de caravan en zit er nog prima op (nb. ik heb in het verleden masking tape op de buitenkant bevestigd. Dit bleef ook onwijs goed zitten. Het verkleurt alleen wel).
Het plafond is ook onder handen genomen. Eerst werd het helemaal kaal gemaakt, daarna heeft ze er flexibel triplex tegenaan gezet, vast gepurt, gestut en nu hangt het muurvast! Esther doet er vrij luchtig over, alsof het dagelijkse kost is, maar kijk eens goed naar de foto’s… er zijn heel wat uren in gaan zitten. Het resultaat mag er zijn. Nu hup, op vakantie ermee!
 predom origineel  plafond predom caaravan
Voor & Tijdens
 predom zitten | caravanity
en NA!
 predom bank | caravanity  predom close up | caravanity
predom origineel 3 predom keuken | caravanity predom keuken | caravanity 2
Voor en na
predom origineel 2 predom | caravanity
Voor en na