Opgestaan is plaats vergaan

Sponsored item

Het kan zomaar gebeuren. Een heerlijke warme lentedag in april van een graad of 18, die in je oor fluistert: ‘ga naar de camping’. Double luck als je caravan al staat. Maar ook zeer fijn om de boel eens goed te installeren op de camping als je een seizoensplaats hebt. Steeds vaker krijg ik berichten binnen van mensen die goed uitpakken in hun voortent  of stacaravan. En terecht. Waarom zou je je zitvlak tekort doen op de camping? Helemaal als je er voor langere tijd staat!

Ontdek Le Sud, de nieuwe betaalbare tuinmeubelen van Blokker en Leen Bakker. Heel fijn: de collectie bestaat uit losse onderdelen, dus je kunt zelf bepalen hoe groot of klein jouw tuinset wordt. Idioot om zoiets mee te nemen naar de camping? Tsja, een caravan pimpen vond men een paar jaar geleden ook nog idioot. Maar denk eens aan de dagen en avonden dat je languit op de bank ligt en geniet van het zonnetje of een heldere sterrenhemel. Vrienden of familie erbij. Wijntje opentrekken. Kaarsjes aan… Need I say more?  Ah ja, misschien dat alle meubelen ‘all weather’-proof zijn en de kussens ook. Je kunt alles dus gewoon buiten laten staan.

Gouden tip: laat je nieuwe set gewoon op de camping bezorgen :-)! 

De top 3 van Caravanity!

1. Tuinset Lecce: zitten, voetjes omhoog, boekje erbij en niks meer doen…

Lecce_LeSud_Blokker_LeenBakker_Caravanity

 2. Tuinset Murcia: lichtgewicht en compact. Ik ga voor het bankje!Murcia_LeSud_Blokker_LeenBakker_Caravanity

3. Tuinset Porto: mooi, strak! Porto_Le Sud_Blokker_LeenBakker_Caravanity

Dus hup naar Leen Bakker of Blokker.

Tip: van 30 maart t/m 26 april 2015 is er elke week een andere set in de aanbieding. Hou de aanbiedingen van Blokker en Leen Bakker dus goed in de gaten.

Sponsored item