Super trips!

Als je nou geen caravan of camper hebt en maar blijft wikken en wegen of het iets voor je is, dan heb ik hier vijf hele goede voorbeelden die je gegarandeerd over de streep halen! Draai een weekendje proef in een van onderstaande kampeermiddelen en je hebt de tijd van je leven. Sterker nog… je wilt niet anders meer. Mijn favoriet voor een weekendje weg? Die trekker met pipowagen. Hoe hilarisch. Hoe leuk. Hoe uniek! Hier komen ze allemaal!

1. Trekker en pipowagen

Yes, this could be you! Hoe origineel… met trekker en pipowagen Drenthe onveilig maken! Wat een te gek concept!

large-4

 

2. Airstream love

Als je net als ik begint te kwijlen bij het zien van een Airstream, maar gaat het je te ver om er een aan te schaffen? Dan is dit een top adresje om je droom voor een nacht werkelijkheid te laten worden! Huur er een voor een nacht! Je vindt alle denkbare luxe in de Airstreams van Camp Silver op Texel. Met vloerverwarming, airco, flat screen en een zeer riant bed. Voor de ultra luxe dieren onder ons is er ook een exemplaar te huur met buitensauna.

large
3. Thema caravans

Andere optie: huur een gepimpt exemplaar bij Hippe Caravans en sleur mee! Je kunt kiezen uit drie gethematiseerde caravans. Na je verblijf weet je meteen of je er zelf een wilt pimpen of niet.

large-1

4. One of a kind 

Toch liever een super uniek retro exemplaar? Dan moet je de one-of-a-kind busjes of caravans van Tralaluna hebben. Volledig sixties en seventies gestyled en in top conditie om het Drentse platteland mee te verkennen. Bovendien hebben alle busjes en caravans heerlijke namen zoals Tante Toos en Ome Tinus. I like!

large-2

5. Good old VW 

Ik ken weinig mensen die niet warm lopen voor een good old Volkswagen busje. Hoe origineel is het om een vriend of vriendin een weekend te ontvoeren in zo’n gaaf exemplaar. Helemaal leuk als je er ook nog een caravannetje aan kunt koppelen :-).

large-3

Kijk op Bijzondere overnachtingen of ga naar Glampings.nl voor meer unieke vakanties.