Een primeur: Caravanity start eigen label

Caravanity_producten

Vandaag werd ik vereerd met een bezoek van RTL Boulevard en daar kon je vanavond een eerste glimp opvangen van twee Caravanity producten die ik over een paar weken te koop aanbied in de webshop! Yes, je hebt het goed gelezen: Caravanity start een eigen label en een eigen webshop, omdat er nou eenmaal behoefte is aan toffe campingspullen! Ik begin klein met vrijwel alleen producten van ons eigen Caravanity-label en uiteraard ook de Caravanity boeken. Een super spannende stap waardoor Caravanity steeds professioneler wordt.

Ik ben dan ook onwijs benieuwd wat jullie van deze twee producten vinden en of jullie de prints leuk vinden. Afhankelijk van jullie enthousiasme breid ik de collectie verder uit. Laat mij dus alsjeblieft weten wat jullie ervan vinden. Dat kan per mail of als comment onderin deze post.

De twee stoelen die je in het item voorbij zag komen, zijn onderdeel van de collectie. Ze zijn gemaakt van super sterk, lichtgewicht antraciet aluminium. De print is verkrijgbaar in twee dessins. De producten worden speciaal voor jou gemaakt in Nederland. De prijs ligt op €65,- voor de regisseursstoel en €85,- voor de strandstoel. Mocht je de producten al willen bestellen dan kan dat natuurlijk nu ook al. Je hebt ze dan over twee weken in huis. Stuur mij een mailtje met je wensen en dan regelen we dat alvast!

Patroon fris | caravanity Patroon retro | caravanity

Patroon fris                         Patroon retro

 Caravanity_stoel_ligstoel