Binnenkijken bij de Constructam van het kookboek

Op de cover van het Caravanity Camping Kookboek prijkt een prachtige Constructam. Robin en Marjan Aberson zijn de trotse eigenaren. En hoewel ze geen kampeerders waren, genieten ze sinds kort volop van hun caravan.

Ze gingen overstag toen ze een artikel lazen over retro caravans. Hun handen begonnen te jeuken, want hoe leuk zou het zijn om zelf een oldtimer te kopen en op te knappen? Zo gezegd, zo gedaan. Ze knapten deze prachtige Constructam helemaal op. Alles, werkelijk alles, moest gedaan worden. Elektra, schuren, plamuren, spuiten, verven… En na heel veel bloed, zweet en tranen was dit het eindresultaat. Meer dan alle moeite waard toch?

Robin en Marjan willen graag hun caravan delen met anderen en daarom kun je hun caravan sinds kort ook huren. Interesse? Stuur een mailtje naar raberson(at)planet.nl

Caravanity-Constructam Caravanity-tiff-100 Caravanity-tiff-101 kopiëren Caravanity-tiff-102 kopiëren Caravanity-tiff-103 kopiëren naamloos-3246-bewerkt