Pastel in de stacaravan

Maartje Koning runt InDeHippeKip. Ze knapt oude Kippen in stijl op en verkoopt ze vervolgens. Een eerder stacaravan projectje smaakte naar meer en dit jaar deed zich weer de kans voor om een exemplaar te kopen op Camping de Vledders. Eentje uit de jaren ’90, dus genoeg om op te knappen!

Maartje vertelt: “Het was niet zo’n hele bruine oude als mijn vorige project maar een iets lichtere versie. Maar toch nog wel een hele klus…Er moest nogal wat worden uitgebroken; een fijne kastenwand, een bed met ombouw, een “badkamertje”. Verder heeft de camping heeft geen rioolaansluiting op de caravans dus die badkamer fungeerde als rommelhok. Het badkamertje werd daarom een extra slaapkamertje met een mooi kinderstapelbed. Het hoogpolige tapijt ging er ook uit en kwam er nieuw vinyl in. Natuurlijk ging de kwast er door heen, werd er behangen en tot slot werd er ingericht. Het resultaat is een lichte ruime caravan met veel kleur. De caravan wordt verder opgesierd door veel kringloop en rommelmarktvondsten (stoffen, lampen, vaasjes, bordjes).”

Stacaravan 9 | caravanity
Stacaravan 6 | caravanity
Stacaravan voor