Hip – Hipper – Hippie

Hippie’er dan deze Hanomag Henschel uit 1973 zie je ze niet vaak meer voorbij komen. Des te leuker het is!
Rachel en Romke staken hun ziel en zaligheid in hun busje, dat ze liefkozend ‘Daytripper‘ noemen. Alles werd onder handen genomen en voorzien van veel vrolijkheid en hippie-sfeer. En Daytripper mag dan Daytripper heten, maar ze heeft al verschillende trips overleefd die langer duurden dan ‘n ‘day’. Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Polen, België, Luxemburg, Frankrijk… ze werden allemaal bezocht. Daytripper is bovendien geen eendagsvlieg (heb je ‘m… de grap… een-DAG-svlieg, aldus), zelfs na een total-loss verklaring knapten Rachel en Romke haar vol overgave weer op. Wat een te gekke bus!
Hippie camper 3 | caravanity Hippie camper 6 | caravanityHippie camper 9 | caravanityHippie camper 8 | caravanity Hippie camper 11 | caravanity
En nog twee prachtige voor-foto’s
Hippie camper 1 | caravanity Hippie camper 2 | caravanity