Het eindresultaat

Zoete Avento

Na mijn eerste pimpproject (Roze Grenzland) had ik zoveel overweldigende reacties gehad, dat ik heb besloten een soort gelijke caravan te zoeken. In het zuiden des lands, vond ik deze Avento. Een gevalletje; ‘van een oud vrouwtje geweest, altijd binnen gestaan’. Als er geur foto’s bestonden…

Van mijn vorige caravan had ik veel geleerd. Ik heb door goeie, dure verf te gaan gebruiken veel tijd bespaard. (Multiprimer van Avis + een goeie, dure lak bij de verfspeciaalzaak)

Bij het grote raam heb ik met Studio Pip behang gewerkt. Dit heb ik gedaan met behulp van een ervaren behangster en met behangrandenlijm. Het resultaat was prachtig! En dankzij de tips kan ik het voortaan zelf 🙂

Het leuke aan de Avento vond ik ‘de badkamer’. Deze akelig lime gekleurde vinyltegeltjes heb ik ook helemaal geverfd en hij is mooi fris zachtblauw geworden. In de badkamerdeur heb ik een hartje gezaagd. Dat gaf zo’n leuk effect.

De bekleding van de kussens heb ik uitbesteed. Dit keer koos ik voor roze skaileer en wit wafelstof voor de rugkussens. De vloer heb ik voorzien van mooi laminaat. De gordijntjes moesten wederom in het rood met witte ruitjes en ik heb de bies afgewerkt met pompombolletjes.

Het lastigste was het slopen van het kacheltje. Als je zo’n oud, gevaarlijk kacheltje niet meer gebruikt, kun je er meer opbergruimte door creëren. Daarom wilde ik dat ding eruit hebben. Maar weet waar je aan begint..
Het eindresultaat was echt een mega metamorfose, het ‘bejaardenhok’ was omgeturnd tot een heerlijk fris, hip reispaleisje. Een snoepje!